Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Bhutan

Onroerend goed te koop in Bhutan

Bhutan is een boeddhistisch koninkrijk in de oostelijke Himalaya en staat bekend om zijn kloosters, forten (of dzong) en spectaculaire uitzichten, variërend van subtropische vlaktes tot steile bergen en hun valleien. Himalaya-toppen zoals de Jomolhari, 7326 m hoog, zijn een populaire bestemming voor trekkingliefhebbers. Het klooster van Paro Taktsang, ook wel bekend als de Tiger's Tana, is gebouwd over de flank van een berg in het bos van de Paros-vallei.

Bhutan grenst in het noorden aan Tibet (China) en in het zuiden aan India.

Thimphu is de hoofdstad en de meest bevolkte stad van Bhutan, de hoofdstad van het district waaraan het zijn naam te danken heeft. Het is gelegen in het centraal-westelijke deel van het land. De stad is gebouwd in noord-zuid richting in het westelijke deel van de vallei gevormd door de Raidāk en is qua hoogte de derde hoofdstad ter wereld.

Thimphu en een paar andere grote steden in Bhutan hebben te kampen met een tekort aan huizen die te huur zijn, maar ook aan het gebrek aan onroerend goed te koop in Bhutan. Dit komt door de toenemende beschikbaarheid van werk en had mensen uit 20 Dzongkhaks zien migreren naar plaatsen als Thimphu, Pheuntsholing, Gelephu enz.

Ten eerste is het niet eenvoudig om een ​​huurwoning te vinden in de stad Thimphu. De kans is groter in gebieden als Babesa (zuid), Taba (noord) en andere grensgebieden.

Als u geïnteresseerd bent in onroerend goed te koop in Bhutan, kan dit een goed moment zijn om er een te kopen, omdat de horeca in Bhutan enorm in opkomst is, vooral in en rond de belangrijkste attracties, zoals

Tiger's Nest, prachtige Dzong's, woeste uitzichten op prachtige valleien en natuurlijk vanwege de goede bereikbaarheid.

 

Als u een onroerend goed te koop in Bhutan wilt kopen, is Paro om veel redenen de beste stad om in te wonen: toegang tot de internationale luchthaven, veel kwaliteitshotels en restaurants in en rond de stad, dichter bij Thimphu, enorme ontwikkeling voor toerisme en aanverwante bedrijfstakken en ondernemerschap voor kleinschalige / huishoudens en zelfstandige bedrijven.

Dus als u wilt verhuizen en een onroerend goed te koop wilt kopen in Bhutan, is dit de juiste periode.

  •  
    Verhuizen naar Bhutan. Expat en woon in Bhutan.

      Doorgaan met het analyseren van de meest suggestieve landen ter wereld, waar het mogelijk is om opnieuw toe te wijzen in totale rust en gemak, we werden letterlijk betoverd door een unieke realiteit in zijn soort. Boeddhistisch koninkrijk gelegen aan de oostelijke Himalaya, beroemd over de h ...

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 4913

Verkoop 3 Slaapkamers, Bhutan, Thimphu, Thimphu, center

88,000.00EUR
Verkoop
3 Slaapkamers

166 m²
Het huis wordt volledig gemeubileerd verkocht inclusief witgoed, gordijnen, woon- en slaapkamermeubilair. Het pand heeft een geverfde afwerking en de ...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB